Selecteer provincie

Hocras BV 035-6979777: Openingstijden snacks bezorgen uit de buurt, Menukaart plaza Snackbar Bussum open in centrum?

Details

Adres
Franse Kampweg 38
1406NW Bussum
Noord-Holland
Telefoonnummer
Navigeer naar
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.hocras.nl
Warenhuis voor horeca en grootverbruik
Specialist in Vers. Ook voor uw kerstpakketten.
en relatiegeschenken

Wat wij doen:
Hocras is een zelfstandige horeca groothandel met een lange geschiedenis in t Gooi. Sinds 1925 levert Hocras de horeca in deze regio. Oorspronkelijk via drankenhandel Indra t Gooi met levering van houten vaten bier met paard en wagen. Uiteindelijk is deze drankenhandel opgegaan in Hocras. Sinds de jaren tachtig is Hocras als service naar haar grotere klanten een bezorgdienst gestart. Op dit moment bezorgt Hocras het complete assortiment in het centrum van het land bij de klanten thuis.

Op een oppervlakte van circa 15.000 m² en met een assortiment van meer dan 40.000 artikelen voorziet Hocras in de dagelijkse behoefte van de horeca en grootverbruiker. Klanten komen dagelijks in contact met trends en nieuwe vers artikelen en blijven hierdoor op de hoogte van de marktontwikkelingen.

Hocras levert aan verschillende segmenten, te weten hotel, restaurant, café, cafetaria, scholen, catering, verenigingen en kantoren. Voor deze segmenten worden specifieke assortimenten samengesteld. Het assortiment is en blijft onderhevig aan de wisselende vraag van de markt. De verschillende inkoopspecialisten analyseren en passen het assortiment dagelijks aan.

Hocras onderscheidt zich door het brede assortiment en de hoge kwaliteit van de producten van de verschillende versgroepen. Daarnaast importeert Hocras jarenlang een exclusief wijnassortiment, waardoor beschermde wijnhuizen aangeboden worden uit de gehele wereld.

Alle vers afdelingen zijn in eigen beheer, waardoor de geleverde kwaliteit gewaarborgd wordt. Door het moderne wagenpark en het optimale logistieke systeem levert Hocras de verschillende producten dagelijks bij de klanten. De complete bezorging vindt in eigen beheer plaats, waardoor een hoge mate van flexibiliteit aanwezig is.

De relatie gaat bij Hocras verder dan alleen klant zijn. Een partner in business is meer de juiste benaming. Meedenken, anticiperen en flexibiliteit zijn voorbeelden van het partnership dat wordt aangegaan.

Hocras is een full service groothandel; de zorg van de klant is ónze zorg.

Openingstijden:
Maandag : 08:00 - 17:00
Dinsdag : 08:00 - 17:00
Woensdag : 08:00 - 17:00
Donderdag : 08:00 - 17:00
Vrijdag : 08:00 - 20:00
Zaterdag : 08:00 - 16:00
Zondag : geslotenService:
Gratis offerte

Producten:
Brood & Patisserie, Dranken, Food, Groente & Fruit, Horecabenodigdheden, Non Food, Vis, Vlees en vleeswaren, Wild & Gevogelte

Food:
Fruit, Groente, Vlees, Zuivel

Keukenbenodigdheden:
Magnetron, Oven