Selecteer provincie

Snack-Paradise

Details

Adres
Muiderbos 96
2134ST Hoofddorp
Noord-Holland
Telefoonnummer
Website
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Snack-Paradise, u vind ons in winkelcentrum t Paradijs, Hoofddorp-Overbos.

Het bedrijf bestaat sinds 1988 op deze locatie. Tevens proberen wij ons verzorgingsgebied en service steeds verder te vergroten om zo een begrip te blijven in Hoofddorp.

Wij hebben recent ons bedrijf geheel gemoderniseerd om aan de verwachtingen te kunnen blijven voldoen. Er zijn computer gestuurde ovens geplaatst met een zeer grote capaciteit waardoor de wachttijden verkleind en de kwaliteit van de producten verbeterd is geworden. Bij ons geldt nog steeds klant is koning wij proberen dan ook aan al u wensen gehoor te geven. Ons vaste team bestaat uit mensen die al vele jaren bij ons werkzaam zijn en allemaal diverse vakgerichte opleidingen hebben gevolgd. Het bedrijf is een erkend leerbedrijf, waardoor het voor studenten van de middelbare hotelschool mogelijk is om bij ons de stage periode door te maken. Hierdoor proberen wij ook voor de toekomst het niveau van de cafetaria hoog te houden. Bij ons wordt uitsluitend met eerste klas producten en opgeleid personeel gewerkt, hierdoor kunnen wij de kwaliteit van de producten en service garanderen.

Onze maaltijden kunt u zeer gemakkelijk in speciale verpakking meenemen, waardoor u ook thuis van onze kwaliteit kunt genieten.Openingstijden:
Maandag : 12:00 - 22:00
Dinsdag : 11:00 - 22:00
Woensdag : 11:00 - 22:00
Donderdag : 11:00 - 22:00
Vrijdag : 11:00 - 22:00
Zaterdag : 11:00 - 22:00
Zondag : 12:00 - 22:00 Toegankelijkheid:
Begane grond, Toegankelijk voor rolstoelen

Producten:
Bamischijf, Belegde broodjes, Bitterballen, Cheeseburger, diverse belegde broodjes, diverse dranken, diverse menu's, Frikandel, Gehaktbal, Hamburger, hamburgers, IJs, Kaassoufflé, Kipcorn, Kipnuggets, Kroket, Nasischijf, patat, Patat / friet, puntzakken patat, sausen, snacks, Uitsmijter, uitsmijters

Diensten:
Diner, Eten vooraf bestellen, Lunch, Zitgelegenheid

Betalingsmogelijkheden:
Contant, Pin

Aangesloten bij / Certificering:
Erkend leerbedrijf